VIRKSOMHED

Fokus på liv underviser selvfølgelig i førstehjælp til virksomheder, vi kommer også gerne ud og hjælper din virksomhed.

Om I søger førstehjælpsundervisning målrettet specifikke ulykker, eller der ønskes en generel undervisning, så er vi klar. 

Vi anbefaler normalt et 6-timers kursus, hvis det er første gang eller mange år siden, man har taget et førstehjælpskursus. Vi kommer gennem basal førstehjælp med de mest kendte ulykker og pludselig opstået sygdom.

Jeres medarbejdere vil lære at give hjerte/lunge redning og yde førstehjælp til personer med begyndende hjertestop, (Blodprop i hjertet).  Medarbejderne vil også være i stand til at yde førstehjælp til blødninger, hovedskader og hovedlæsioner, samt nakke og rygsøjle eks. i forbindelse med faldulykker.

Et rigtig godt kursus for virksomheder, hvor man gerne vil tilse at de ansatte har en general viden om førstehjælp og kan handle når ulykken sker.

Hvorfor vælge os?

Fokus på liv’s instruktører har stor erfaring med at undervise førstehjælp til forsvarets ansatte. Forsvaret er en virksomhed der i den grad er afhængig af god og effektiv førstehjælp. Ønsker du / I den samme kvalitet af førstehjælp til dine medarbejdere, så I sammen kan passe på hinanden når ulykker sker, så vælg et kursus hos os.

Nedenstående eksempel er kun et forslag. Skriv med de behov I har, så sætter vi et kursus sammen der passer til jer. Vi tilbyder også kortere vedligeholdende kurser, for dem der blot skal have en genopfriskning.

PRISER

PRIS-EKSEMPEL EKSKLUSIVE MOMS

Virksomhed
5500,-

Pr. Hold

6-timers kursus
Op til 16 deltagere
Hjerte-Lunge-Redning
Hoved- og nakkeskader
Faldulykker og rygskader
Praktisk kursus