Om Fokus På Liv...

Vi sætter fokus på liv

Om instruktørerne

Vores instruktører er professionelle, velkvalificerede og med stor erfaring fra den danske Forsvar.

Vores undervisning

Vi lægger vægt på praktiske øvelser, så du efter kurset føler dig rustet til at yde førstehjælp.

Vores Mission

Vi leverer professionelle førstehjælpskurser, som gennem praktiske øvelser giver kursisten tryghed.

Daniel Kjær

EJER & DIREKTØR

Starten på det hele

Vi startede I Fredericia og har eksisteret siden 2008. Siden har vi løbene udvidet.

Om os

Vi er en professionel virksomhed som leverer førstehjælpskurser, til offentlige institutioner, virksomheder, køreskoler og private.

Vores Vision

Vi bestræber os på, at være den foretrukne leverandør af praktiske førstehjælpskurser.

“Vi er specialister i førstehjælp og håndtering af krisesituationer.”

Alle vores ansatte er uddannet i det danske forsvar og er eksperter i at forklare førstehjælpens principper, hvornår det skal bruges og ikke mindst hvordan.

Om du/I taget et førstehjælps kursus før, eller det er første gang spiller ingen rolle for os. Vi har en ny og anderledes tilgang til  at undervise i førstehjælp, da hele vores undervisnings koncept bygger på det undervisnings princip som hedder 70/30, det vil sige 70% praktisk undervisning og 30% teoretisk undervisning.

Vi mener vores undervisning gør kursisterne til bedre førstehjælpere, den dag de står i en situation som kræver hurtig handling.

På mange førstehjælpskurser foregår alt undervisningen via en power point præsentation med ganske få praktiske øvelser. Dette mener vi ikke, at kursisten lærer noget af. I værste fald kan de slet ikke huske hvad de har lært, når de står i en situation der virkelig kræver deres færdigheder.

Det er her vores kurser skiller sig ud, næsten alt undervisning kører ud fra praktiske øvelser, i makkerpar, gruppevis eller som enkelt person bl.a. med forskellige undervisnings dukker. Der vil være et væld af førstehjælps senarier, for at gøre hele undervisningen mere levende.

Der er nok nogle der vil opleve at de få flyttet deres grænser, for så bagefter at have en rigtig god fornemmelse af det man lige har været igennem.

Vi tror på, at med vores undervisning, som er bygget op om praktiske øvelser og scenarier, gør vores kursister til bedre førstehjælpere, da I har været lidt tættere på den virkelighed man kan komme ud for.