DAGINSTITUTION

Gennem de sidste par år har vi desværre oplevet alt for mange som har den forkerte førstehjælpsuddannelse til de behov de har. Fokus på liv levere den korrekte undervisning i førstehjælp til daginstitutioner.  

På vores kurser lærer man at give den korrekte hjertemassage samt kunstig åndedræt til børn og spædbørn – særlig på dette område er forskellen stor i forhold til en voksen, der har fået hjertestop.

Jeres ansatte lære hvordan man stopper kraftige blødninger eller anlægger forskellige forbindinger. Guleroden eller vindruen som sidder fast i halsen på barnet, er også noget vi lære at yde førstehjælp til på en rolig og sikker måde. 

Den kan også bare være en omgang næseblod, så giver vi også forslag til hvordan man stopper det på en hurtig og smertefri måde.

Hvorfor vælge os?

Fokus på liv har stor erfaring med at undervise førstehjælp til børnehaver, SFO’er mv. hvor vi målretter førstehjælpen til børn og ulykker relateret til legepladsen eller pludselig opstået sygdom, som tænkes at kunne ske på institutionen.

Nedenstående eksempel er kun et forslag. Skriv med de behov I har, så sætter vi et kursus sammen der passer til jer. Vi tilbyder også kortere vedligeholdende kurser, for dem der blot skal have en genopfriskning.

PRISER

Pris-Eksempel Eksklusive moms

Daginstitution
5500,-

Pr. Hold

6-timers kursus
Op til 16 deltagere
Hjerte-Lunge-Redning til børn
Fremmedlegemer i luftveje
Sygdomme
Praktisk kursus